4 Kasım 2018 Pazar

"Erasmus+ ve e-Twinning" Semineri


"Erasmus+ ve e-Twinning" Semineri

Okulumuz konferans salonunda 1 Kasım 2018 Perşembe günü 10.sınıf öğrencilerine “Erasmus+, e-Twinning Bilgilendirme” semineri verildi. “Erasmus+ ve e-Twinning nedir?”, “Hangi tür projeler öğrenciler içindir?”, “Projeler nasıl geliştirilir?” gibi en temel sorulara proje öğretmenleri Mustafa AKINCI ve Mehmet SUSAM açıklamalar getirmiştir. Bu kapsamda okulumuzun şu ana kadar yürütmüş olduğu(halen devam eden) Erasmus+ KA219 2016-2018 Let The Science Discover Us, Erasmus+ Ka219 2017-2019 Go For Literacy To Enlighten Your Future ve Erasmus+ KA101 Uyan, Bilim ve Feni Keşfet projeleri hakkında bilgiler de verilmiştir.
Ayrıca 27 Mayıs – 3 Haziran 2018 tarihleri arasında Erasmus+ Go For Literacy To Enlighten Your Future Projesi kapsamında Fransa’da gerçekleştirilen hareketliliğe katılan öğrencilerimiz Berkay HAMURCU, Başak AHREZOĞULLARI, İlyanur DURAN ve Uğur SULTANİ duygu ve düşüncelerinizi öğretmen ve öğrencilerimizle paylaşmışlardır.
Öğrencilerimizin seminer ve konuya olan ilgilerinin yüksek olması okulumuzun Avrupa Birliği projeleri alanındaki çalışmalarına, yine artı bir motivasyon ve değer katmıştır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder